top of page

TAXI BESTELLEN IN LIER, GOEDKOOP NAAR DE LUCHTHAVEN

TAXI!

Aan een scherpe prijs naar de luchthaven? Een businessweekend? Een taxi naar het ziekenhuis? Droog naar het treinstation? Relaxen richting festivalweide? In stijl naar een feestje? Welke bestemming je ook kiest, Taxi Sebe in Lier is altijd en overal slechts een telefoontje en een paar minuutjes van je verwijderd.

Taxi Sebe is een taxibedrijf voor iedereen: betaalbare prijzen, een ruime en comfortabele wagen, een betrouwbare taxichauffeur, een perfecte timing en een superservice, met oog voor je veiligheid.

Taxi Sebe Business

HOEVEEL KOST EEN TAXI IN LIER?

Ontdek onze taxitarieven nog voor je bij ons in de taxi stapt. Taxi Sebe in Lier hanteert de officiële tarieven (inclusief 6% btw), vastgelegd door de stad Lier. Wil je de prijs van jouw taxirit kennen, een taxi reserveren of meer weten over onze taxiservice? Contacteer ons dan vandaag nog. Wij zijn je betaalbare en betrouwbare:

  • Festival taxi naar Tomorrowland, Rock Werchter en andere festivals

  • Airporttaxi naar Zaventem, Charleroi, Deurne, Schiphol, Düsseldorf, Eindhoven, Parijs: scherpe prijs!

  • Party vervoer van en naar een feest

  • Business vervoer voor een zakenreis

  • Lokale taxi in Lier, maar ook in Heist-op-den-Berg, Nijlen, Kessel, Koningshooikt, Berlaar, Zandhoven, Malle, Schilde, Brasschaat, Schoten, Brecht, Boechout, Mortsel, Lint, Kontich, Duffel, Walem, Rumst, Emblem, Ranst en verder!

  • Taxidienst voor alle andere gelegenheden en bestemmingen

RESERVEER VANDAAG JE TAXI VOOR NU OF LATER!

bottom of page